asniza's FotoPage

By: asniza mayudi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Jan-2009 03:00 Email | Share | | Bookmark
Nur Alya Qaisara

 
 
 
View all 6 photos...
hmm ,,,tetiba jek nak upload gambr alya hhe,,he,,,



Thursday, 4-Dec-2008 05:12 Email | Share | | Bookmark
Nur Alya Qaisara

 


Friday, 26-Oct-2007 18:16 Email | Share | | Bookmark
My Loving Cat

hemoh,,hemoh
nemo
Chubby
View all 24 photos...
Wa,,ha,,ha, my cat dah beranak,,,

yg kiddy bernak 10 ekor,, tapi tinggal 4 jek,, coz,, dia malas nak jaga ...so mati,,,

yg momo plak,, beranak 5 ekor,, but ,, sekor tue mati akibat terpijak (geram sgt ngan org yg pijak tu,, gaser nak pijak dia balik)

so,, enjoy with my cat picture...


Friday, 17-Aug-2007 08:21 Email | Share | | Bookmark
My Cat

Aksi Kiddy titun,,,
He,,he,,,momo n snow,,
Snow yg bengang
View all 6 photos...
wa,,ha,,ha,, dah lama sgt nak letak gambor anak2 aku kat sini,, akhirnya tercapai gak,,,

I have 4 cat, 2 female momo n kiddy,,, now,, diorang tgh pregnant,,, yg momo,, ok jek,, lasak semacam,, but kiddy,,, almaklumlah masuk 5 kali membuntingkan diri,,akibat dirogol oleh kucing ina,,, ha,,ha,, moga2,, dpt gak baka cam kucing ina,, baka australia,,, till now,, yg confirm nak anak kucing,, busu, alin, n wak yum.

hmm,, jantan plak,, snow n tommy,,, tapi gelak plak ingat biler daniel panggil snow tue,, salji,,, huh hampes tul,,, snow nie mmg pelik sek,,, perangai dia cam manusia,,, ,,paling nakal,, gumah nie bersepah,,gara2 dia,, suker lari2,, n,.,, tangkap lipas,, jd gumah aku ,, dah takder lipas,,, ha,,ha,, sbb tue aku syg dia,, kalu malam nak pi msk tidur pun,, dia yg loncat dulu ats katil,,,

Tommy plak,, aku jumpa last week kat tepi jln.,, dah ler waktu tu hr jd aku,, nampak dia kat tepi jln,, aku pun benti jap,, dia plak terhegeh2 dtg,,, so kesian nyer pasal,, aku pun bwk balik,,, kengkonon nak celebrate candle light dinner kat klang,, terpaksa,, mkn kat mmz jek,,huh,,,
tapi dia nie,, mmg kucing kg tul,, tak suker mkn biskut,, nak mkn ikan jek,,, gaser nak lempau jek,,dah ler gengster,, langsung tak nak kwn ngan abg n kakak yg lain,,,tempeleng kang...

k lah,,, aku pun nak bersiap,,, nak blk kg,,,my family nak pi holiday kat pengkalan blk,,, waha,,ha,,,


Saturday, 11-Aug-2007 17:04 Email | Share | | Bookmark
Gempak ,, weh,,,

aima ngan daniel,, posing
 
 
View all 5 photos...
weha,,ha,,,

Hr nie aku ngan member2 itm dungun dulu,, buat makan2 kat gumah aku ,, start kul 3.30,,, sempoi giles,,,antara yg hadir,, dap n family, aima n su, leen, yusnita, rosniza n boys,,, totally td,, aderler 9 org,,,,kitorang mkn,, apa yg aku masak,,, nasi lauk,,ayam msk cili api n, ayam goreng jek,, ditambahkan pula,, ngan mee laksa johor yg disediakan oleh leen,, ha,,ha,,ha, sapai nak pecah perut kitorang nak mkn,,,,

Sudah jek mkn,, kitorang bukak plak bab,,, mkn buah ngan mangga cicah kicap ,,,puhhh,,bes,,, sampai ternganga,,,

then,, kitorang berkaraoke plak,,, 2 yg best,, tambah2 plak,, si Dap yg suker buat lawak,,,bantai sampai maghrib,,, tak tahan nak gelak,,, campur plak,, ngan karenah anak aku,,, ooops ,, anak dap ,,,DAniel HAqim,,,, mmg kecoh...

Magrib kitorang berneti,, jap,, pi mandi,,, solat,, then sambung lg borak2,,,tp ader gak yg sambung kat ats meja mkn ,,, ,,,

Sempat gak,, main2 ngan kucing2 aku,,, then ,, pabila mlm terlanjut,, diorang pun mengundurkan diri,,,puas gak ku tahan ,, agr diorang lepak lg gumah aku,, utk bersantai ,,,,tapi apakan daya,, laki aku keje besok da,,, then aima ngan yus pun sama,,, pas2 plak,, diorang kecian tgk aku kut,, sebab,, besk ibu mertuaku,,, nak dtg plak esok,,,,

Kitorang pun keluar samer2 ,, sbb aku nak pi jemput adik kat bus stand...Kitorang bersurai ,,kira2 kul 11.30 mlm...

Tpi,,, mmg best ah,, sbb sumer2 sempoi,,, n,, pandai buat gempak,,,,, tue yg mahal,,,,


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net